Empresa

Ribes Mondéjar som una agència propera
i de confiança
Ribes Mondéjar som una agència de publicitat online i offline amb una trajectòria de vuit anys. Disposem d'un equip professional amb més de 25 anys d'experiència en màrqueting, comunicació i publicitat. Oferim constant innovació en els nostres serveis i ens adaptem a les noves necessitats del mercat. A l'Agència Ribes Mondéjar combinem la publicitat tradicional i el nou màrqueting a la mida justa de cada client.

Oferim serveis globals o projectes concrets de màrqueting, publicitat convencional, assessorament estratègic, nou màrqueting, publicitat a internet, branding, campanyes de llançament, disseny web, packaging, esdeveniments, imatge corporativa, disseny editorial, màrqueting directe, PLV, comerç electrònic, màrqueting promocional, SEO/SEM, màrqueting viral, social media, street màrqueting ...

Equip directiu

Team

Josep Maria Baiget - Strategic planner
Desenvolupa la seva tasca en l'àrea d'estratègia. Ha fet de director a Benton & Bowles, subdirector general a Young & Rubicam, director de màrqueting a Cinzano, inspector de vendes a Henkel Ibèrica i product manager a Braun España. Professor a ESADE durant 20 anys, actualment imparteix classes a la Universitat Pompeu Fabra, la UB i la Universitat Ramón Llull. Ha participat en publicacions sobre publicitat, màrqueting, llançament de nous productes, franquícies i d'altres, a editorials com Deusto.
Li agrada la música clàssica, llegir i el mar.
Francesc Mondéjar - Soci director
Porta a terme la direcció tècnica i financera.
Ha fet de webmaster a les Agències Dream Art i Creàtica, responsable de departament web de Yaencontre.com i ha col·laborat amb diversos estudis d'arquitectura i interiorisme fent disseny gràfic i infografia arquitectònica. Té formació i experiència en les àrees de noves tecnologies, màrqueting 2.0, SEM, SEO, Community Management i e-commerce B2B & B2C.
Les seves aficions són l'esport, la música, el cinema i el Barça.
Lluís Garcia Ribes - Soci director
Desenvolupa les tasques de direcció de comptes de l'agència. Ha fet de director de comunicació de franquicia a Software Center, director d'art i dissenyador gràfic a Creàtica, responsable de catàleg a Venca, també del departament de disseny a Punt Groc i creatiu de màrqueting directe a Asidecar Direct. Ha participat activament en la creació del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i ha sigut membre de la seva Junta de govern durant 8 anys.
Les seves aficions són l'art i el dibuix artístic, el cinema, la música rock i fer esport.

 

Estem associats a:
ADEG - Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès

Formem part de:
Barcelona Centre de Disseny