Creació i desenvolupament de franquícies

A l'equip de Ribes Mondéjar som experts en tot el referent a la franquícia, des de la seva creació, viabilitat, gestió, desenvolupament i expansió, tant a nivell local i nacional.

Els nostres punts forts


Som el teu departament d'expansió extern.
La teva empresa podrà estalviar en estructura i disposar d'un equip especialitzat.

Honoraris segons resultats.
Pagaràs quan la teva franquícia vagi assolint els objectius.

Cartera seleccionada de franquícies.
Treballem només amb aquelles franquícies en les que creiem.

Tracte personalitzat i a mida.
Tindràs línia directa amb els directors del teu projecte,
els que desenvoluparan la teva estratègia específica.

 

Franquicias

És franquiciable el seu negoci?

Ribes Mondéjar estudia el seu model de negoci, les possibilitats del seu sector, els seus punts forts i febles, la competència, entre d'altres factors claus per a orientar-lo cap a un model de negoci en règim de franquícia.

Què haig de fer per franquiciar el meu negoci?

S'han de definir les bases teòriques i pràctiques del negoci i crear la documentació necessària, des dels manuals d'imatge corporativa i els manuals operatius fins a la documentació jurídica i contractes.

Com puc expandir la meva franquícia?

Una vegada definit el perfil idoni del franquíciat s'haurà de posar en marxa una estratègia orientada a aconseguir candidats, utilitzant els mitjans adequats, com el màrqueting 2.0 i els tradicionals.

Com trobar franquiciats i localitzacions?

Ribes Mondéjar ha desenvolupat una metodologia pròpia en constant evolució per a la cerca de franquiciats. Tanmateix disposa de les eines i professionals per realitzar estudis de zona i localitzacions arreu del territori.

Algunes de les franquícies que hem ajudat al seu desenvolupament o creació són: Cadena Tapas Bar, Restaurantes Panchito, Franquicias Marsans, Bureau Vallée España, Central del Café, Tarta Ta Tín, entre d'altres.